In luna noiembrie, Agrii Romania, lider in distributia de produse si servicii agronomice pentru micii fermieri si producatorii profesionisti, a fost gazda Bisofera Agrii 2023, un concept original semnat Mullen care propune un creative BTL twist: transformarea formatului conventional de conferinta anuala intr-o veritabila expozitie de arta interactiva, un eveniment recurent ce contribuie la crearea unui mediu propice de business & networking in industria agri.
ADAMA Agricultural Solutions, unul dintre cei mai importanti furnizori globali de solutii pentru protectia plantelor care combat buruienile, insectele daunatoare si bolile din culturile agricole, anunta lansarea in Romania a unei noi campanii de comunicare adresate fermierilor, care pune in dezbatere raportul dintre inovatie si traditie in agricultura si modalitatea in care cele doua abordari, aparent opuse, pot fi aduse in echilibru pentru a maximiza rentabilitatea afacerilor agricole.
Intr-un context in care agricultura reprezinta unul dintre pilonii esentiali ai potentialului economic al Romaniei, We Are Younger, agentia de publicitate si marketing digital, intra in acest sector cu curaj si creativitate, avand misiunea de a sparge tiparele si de a aduce o perspectiva fresh. Cu toate acestea, multe dintre agribusiness-urile care au multe de oferit si chiar mai multe de impartasit cu comunitatea locala se confrunta cu dificultati in ceea ce priveste comunicarea.
Macromex, unul dintre jucatorii principali din industria alimentara romaneasca, estimeaza o crestere a cifrei de afaceri in 2023 pentru divizia Horeca cu 20%, pe baza majorarii volumelor de vanzari si a evolutiei pozitive a numarului de clienti. Focusul curent al Macromex se axeaza pe produsele din categoriile strategice: Brutarie si Patiserie, Semipreparate, Produse gatite lent (sous vide), Legume si Cartofi specialitati.
Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) informeaza ca, in perioada 27 martie – 2 aprilie 2022, se va desfasura in Singapore si Vietnam o misiune comerciala la nivel inalt. Delegatia de afaceri va fi formata din reprezentanti de seama ai companiilor din domeniul agroalimentar si organizatii de producatori, va fi condusa de Comisarul Janusz Wojciechowski si se inscrie in seria manifestarilor care vizeaza promovarea produselor agricole, conform notei transmisa de Comisia Europeana.
Creatie a companiei romano-americane OenoCo International, platforma „Virtual Moldova” – www.virtual-moldova.com - reprezinta o modalitate interesanta si inedita de promovare a Republicii Moldova. „Ideea acestui proiect s-a desprins in contextul forumului economic international «Industria vinului in Europa de Est: provocari, realitati si perspective», Republica Moldova avand o prezenta semnificativa la acest eveniment. Principala provocare pentru sectorul vitivinicol din aceasta tara o reprezinta promovarea internationala si deschiderea de noi piete”, a spus Paula Stanca, CMS sommelier.
Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) informeaza potentialii beneficiari ca pe site-ul institutiei pot fi accesate informatii referitoare la masura de promovare a produselor agricole pe piata interna si in tarile terte.
Directiile de finantare ale programului de promovare a produselor agro-alimentare europene, pe anul 2021, sunt corelate cu strategiile De la ferma la furculita si Biodiversitate si au cateva elemente de noutate fata de anii trecuti. In 2021, jumatate din banii alocati vor merge catre promovarea consumului de produse organice din UE, dar vor continua sa fie promovate programele de calitate, inclusiv cele privind vinurile, fara insa a fi promovat consumul de vin. In ceea ce priveste consumul de carne rosie, acesta urmeaza sa fie exclus de la finantare in acest an, a anuntat Wolfgang Burtscher, Directorul General DG AGRI miercuri, 24 februarie.
Ca urmare a adoptarii Programului de lucru pentru 2021 referitor la actiuni de informare/promovare privind produsele agroalimentare in UE si in tari terte, cu un buget planificat de 182,9 mil. euro, DG AGRI si Agentia Executiva pentru Consumatori, Sanatate, Agricultura si Alimente (CHAFEA) organizeaza seminarul de informare „Info Day” in 28 si 29 ianuarie 2021. Evenimentul „Info Day” din acest an, dedicat tuturor potentialilor solicitanti eligibili sa depuna propuneri pentru programe de informare/promovare privind produsele agricole, va avea loc online si va include un spatiu virtual intitulat „Oportunitati de piata” pentru schimb de informatii care ar putea duce la noi parteneriate.
Incepand de astazi, iubitorii de lactate romanesti, realizate din lapte integral, neomogenizat si pasteurizat la temperatura joasa, vor gasi la rafturile marilor retele de retail din Romania, produsele Artesana cu noile etichete. La o saptamana dupa ce au anuntat demararea primei campanii de reinnoire a identitatii vizuale si de brand, Artesana International, producatorii lactatelor Artesana, anunta ca au inceput livrarea produselor cu noile etichete in lanturile mari de retail din Romania.
Pana la data de 27 august 2020 ora 17:00 CET, se pot transmite electronic cereri de propuneri de granturi pentru programe simple si pentru programe multinationale, de promovare a produselor agricole, puse in aplicare pe piata interna si in tari terte in vederea restabilirii situatiei pietei. Contributia financiara a Uniunii Europene este de 85% din valoarea cheltuielilor eligibile, diferenta fiind contributia proprie a beneficiarilor.
Agentia Didier pune gratuit la dispozitia producatorilor de alimente din Romania o platforma online prin intermediul careia isi pot promova produsele si serviciile fara costuri, pentru o perioada de 3 luni. Astfel ne propunem sa sprijinim mediul de business din Romania sa ajunga la consumatori si pe aceasta cale, cu informatii utile si solutii adaptate acestor vremuri.
Marti, 18 februarie 2020, la sediul MADR a avut loc seminarul „INFO DAY – Actiuni de informare si promovare a produselor agricole si alimentare”, organizat de MADR in colaborare cu reprezentanti ai Agentiei Executive pentru Consumatori, Sanatate, Agricultura si Alimente (CHAFEA) din cadrul Comisiei Europene. Secretarul de stat Aurel Simion a deschis evenimentul dedicat lansarii programului de promovare pentru anul 2020 a produselor agroalimentare europene sub sloganul „Enjoy, it’s from Europe”, finantat din fonduri europene.
Pe 14 ianuarie, Comisia Europeana a lansat depunerea cererilor de propuneri pentru accesarea programelor europene de promovare a produselor agroalimentare, in UE si in strainatate. Obiectivul general al actiunilor de informare si de promovare este de a creste competitivitatea sectorului agricol din Uniune. Finantarea UE poate acoperi pana la 70-85% din costurile totale ale unor astfel de campanii.
Din aceasta toamna, iaurturile din gama Danone vor purta pe ambalaje povestile catorva dintre gospodarii care furnizeaza lapte catre fabrica din Bucuresti. Astfel, scanand QR codul de pe ambalaje direct cu camera foto a telefonului sau intrand pe iaurtuldanone.ro, consumatorii pot afla detalii despre 7 dintre cele peste 140 de familii de gospodari care fac parte din programul socio-economic „O sansa pentru familia ta”, desfasurat in Zimnicea de Danone, impreuna cu partenerii sai.
Pentru anul 2019, bugetul destinat promovarii produselor agricole pe piata interna si in tarile terte a crescut, accentul punandu-se pe promovarea schemelor de calitate ale UE, etichetarea produselor bio si metodele de productie. Joi, 21.02.2019, la sediul MADR a avut loc seminarul „INFO DAY – Actiuni de informare si promovare a produselor agricole si alimentare”. Membrii organizatiilor romanesti care au accesat aceasta finantare pana in prezent au acceptat invitatia de a participa la seminarul pentru a le impartasi celor prezenti din experienta lor.
Programele din 2019 de promovare a produselor agroalimentare din UE se vor concentra in principal pe pietele din afara UE care au cel mai mare potential de crestere. La data de 14 noiembrie, Comisia Europeana a adoptat programul de lucru pentru 2019 in cadrul politicii de promovare, 191,6 milioane EUR urmand sa fie puse la dispozitie pentru programele selectate pentru cofinantare din partea UE.
Comisia Europeana va finanta cu 172,5 milioane EUR din bugetul agricol al UE promovarea, in Europa si in lume, a produselor agroalimentare ale UE. In Romania, Asociatia Nationala a Producatorilor de Legume in Sere, Solarii si Camp LEGROM a primit un grant de finantare de 749.264 euro pentru promovarea legumelor (proaspete, refrigerate si uscate) in Emiratele Arabe Unite si Arabia Saudita.
Marketingul fermei sau al produselor agricole poate fi perceput de multi fermieri ca un hobby costisitor. Cu toate acestea, cei mai multi dintre acestia spun ca si-ar dori sa aiba clienti mai seriosi, buni platnici si care sa le respecte munca pe care o fac. Aceasta diferenta in atitudine poate fi reconciliata cu usurinta cu o strategie de marketing ca ii va ajuta pe fermieri sa isi gaseasca bucuria si valorile cu care au plecat la drum in aceasta afacere aducand, in acelasi timp, clientii pe care si i-au dorit.
Comisia Europeana a lansat un nou portal dedicat promovarii produselor agroalimentare, www.agripromotion.eu, conceput sa ofere sprijin organizatiilor care reprezinta producatorii din diferitele sectoare agroalimentare pentru obtinerea de fonduri din partea Uniunii pentru programe de promovare, identificarea potentialilor parteneri de program si sa ajute diferitii operatori din sectorul agroalimentar in gasirea informatiilor utile pentru intrarea pe noi piete de export.
Producatorii de produse traditionale si ecologice considera ca vanzarea directa este ceea care se adapteaza cel mai bine la structura lor de productie agricola.
Home Garden, brandul romanesc cu cel mai mare portofoliu de produse de pe piata conservelor de legume, fructe si peste anunta prima schimbare de imagine din istoria brandului. Inceputa acum 20 ani ca o mica afacere de familie lansata la Cluj-Napoca, compania Safeway in portofoliul careia se afla brandul Home Garden a devenit in timp un jucator important pe piata conservelor.
Achim Irimescu, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, va participa la Bruxelles, in 15 si 18 iulie 2016, la sediul Reprezentantei Permanente a Romaniei, la doua evenimente de promovare a produselor alimentare romanesti. Tara noastra are o traditie culinara bogata, vinuri de calitate foarte buna si a inregistrat recent produse cu Denumire de Origine Protejata (DOP) si Indicatie Geografica Protejata (IGP) pe care ne dorim sa le facem cunoscute si la nivel international.
De ce sa consumam produse romanesti? La aceasta intrebare gasim raspunsul in declaratia presedintelui Uniunii Muncitorilor Romani din Spania, care prezinta motivele consumarii produselor romanesti printr-o serie de obiective ale acestei Campanii de promovare a produselor romanesti care se influenteaza reciproc, fiind intr-o stransa legatura.
Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) informeaza ca, incepand cu data de 1 decembrie 2015 au intrat in vigoare regulamentele care vor guverna noua organizare agricola comuna in domeniul promovarii produselor agricole pe piata interna a Uniunii Europene si in tari terte. Pentru informarea completa a potentialilor beneficiari, Comisia Europeana va lansa INFODAY2016 la care participantii pot afla detaliile si oportunitatile programelor de promovare.
Exista deseori o diferenta intre esenta si aparenta in ceea ce priveste marketingul unui produs. Asociatia pentru Marketingul Produselor Locale - AMPLU s-a infiintat cu scopul de a exprima prin serviciile oferite esenta produsului, intr-un mod simplu si in concordanta cu valorile producatorului. Lansarea oficiala a Asociatiei are loc in data de 3 decembrie, ora 16:00, la sediul din localitatea Dezmir, judetul Cluj. La eveniment sunt asteptati producatori din domeniul artizanatului, al produselor alimentare si in general producatori cu loturi reduse, specifice activitatilor economice de dimensiune mica si medie.
Generatia de consumatori cu stil de viata alert si preocupati de sanatate isi reafirma increderea puternica in bunatatea laptelui, ceea ce ofera oportunitati de stimulare a consumului. Studiului international realizat pentru Tetra Pak la inceputul acestui an subliniaza importanta revitalizarii relevantei laptelui in randul consumatorilor de toate varstele de catre companiile de produse lactate, prin introducerea unor produse inovatoare si a unei abordari noi de marketing si comunicare.
Cooperativele agricole pot contribui la imbunatatirea productivitatii exploatatiilor agricole de mici dimensiuni si fac posibil accesul la marketingul produselor, la economii, creditare, asigurari si tehnologie. De asemenea servesc drept punti intre fermieri si piete, prin agregarea produselor, facilitarea adoptarii de noi tehnologii si input de materie prima si le ofera micilor producatori o platforma de comunicare pentru luarea deciziilor care le influenteaza activitatile.
Editia a 2-a a Hartilor Economice Fabrica de Carne si Fabrica de Lapte vor fi lansate 28 Februarie 2015! Pornind de la succesul de care s-au bucurat, dupa realizarea primei editii si de la numeroasele solicitari ale oamenilor de afaceri, cat si ale autoritatilor, agentia infoALIMENT va tipari cea de-a II-a editie a Hartilor Economice Fabrica de Carne si Fabrica de Lapte.
Lisa Friedrich este Director de Marketing, la compania Golden Sun Marketing, din Statele Unite iar pasiunea ei pentru mancare si gatit este motivul pentru care iubeste atat de mult industria produselor alimentare.
Produsele alimentare locale livrate direct la cumparatori au scopul de a face mai usor cumparaturile cu alimente locale gustoase, proaspete, hranitoare si la preturi accesibile de la fermierii din jurul orasului englez Macclesfield.
Amazon Fresh este un nou serviciu de livrare a produselor de bacanie realizat de marele distribuitor Amazon.com.
In cadrul protocolului tripartit incheiat intre Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), Agence de Services et de Paiement (ASP) si FranceAgriMer (FAM), APIA a organizat, in perioada 6-7 februarie 2014, la Bucuresti, seminarul privind programele de informare si promovare a produselor agricole si in special a vinurilor pe piata interna si pe pietele tarilor terte.
In ultimii ani, fermele urbane care s-au inmultit in jurul oraselor au devenit un magnet pentru comunitati si in special pentru copii. Asa au aparut in Romania, fermele de animale cu locuri de joaca pentru copii, fermele de legume bio, sau micii producatori de preparate traditionale. In ultimul timp s-a creat o retea de ferme de voluntari care au atras in special tinerii spre agricultura ecologica si mai nou spre permacultura.
Obiectivul general al proiectului vizeaza cresterea competitivitatii IMM-urilor care realizeaza produse specifice regiunii, din Romania si Serbia.
Bursa Romana de Marfuri ar putea incheia un protocol de colaborare cu Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale pentru impulsionarea tranzactionarii produselor agricole, in contextul in care transferurile din aceasta piata se deruleaza la niveluri scazute, a declarat presedintele BRM, Septimiu Stoica, la o prezentare a evolutiilor bursiere din pietele specializate.
Guvernatii si producatorii romani ar trebuie sa se bucure pentru solutia oferita de comisarul european Dacian Ciolos, pentru a nu mai exista scandaluri legate de calitatea si siguranta produselor romanest.
Fermele familiale care vor intra in noul sistem de impozitare ar putea fi sprijinite din fonduri europene pentru a-si putea desface productia obtinuta in piata, a declarat, marti, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Constantin, in comisiile de specialitate ale Parlamentului.
Pietele fermierilor, raman alternative populare pentru celelalte tipuri de comert agroalimentar.
Eco - marketingul este o tehnica de marketing care pune in evidenta un produs datorita argumentelor ecologice. Prin aceasta tehnica se repecte tehnicile ecologice de productie a alimentelor ecologice, desingul etichetelor si a modului de ambalare precum si reclama aferenta produselor respective..
Controlul de conformitate cu standardele de calitate este unul din elementele de baza indispensabile, care asigura o functionare corecta a organizarii comune de piata a sectorului de legume si fructe proaspete..
Comisarul european pentru agricultura Dacia Ciolos a mentionat, la Forumul international "Noile politici agricole si securitatea alimentara in conditiile schimbarilor climatice", organizat de Ministerul Agriculturii, ca este nevoie de mai multa informatie reala pe piata, nu doar de una virtuala:
Vanzatorii de la tarabe de la piata Halelor Centrale din Ploiesti, protesteaza impotriva Hotararii de Guvern privind comercializarea produselor autohtone care ii scoate, practic, de pe piata incepand din aceasta iarna.
Legumele care ajung pe tarabe vor fi verificate, incepand din 2013, prin carnetele de producator.
Potrivit reprezentantilor Ministerului Agriculturii, marile lanturi de magazine vor avea raioane speciale, doar cu produse romanesti, in doar doua-trei luni.
Cand vine vorba de agricultura de astazi, exista multe exemple de mici si mari fermierii care fac lucruri minunate, pentru a aduce mancare de calitate pe mesele noastre dar putin dintre ei sunt recunoscuti de catre consumatori.
Sectorul de prestari servicii din Romania inca sufera cumplit in ceea ce priveste "grija fata de client". Customer Service nu inseamna doar zambet si un "Buna ziua!" spus cu amabilitate, asa cum este inteles in prezent, ci reprezinta o intreaga strategie de vanzare si comunicare. Neglijarea acestui domeniu poate avea consecinte economice serioase pentru compania ta.
Strategia Europa 2020, introduce conceptul de parteneriate europene pentru inovare (PEI) ca noua modalitate de incurajare a inovarii.
Vanzarea directa este cea mai simpla forma a lantului de distributie agroalimentar in care producatorul agricol isi deschide, de obicei, in cadrul fermei un punct propriu de vanzarea a productiei agricole.
Biroul de Dezvoltare si Informare in Marketing stimuleaza, incurajeaza si favorizeaza productia si consumul de produse agricole din Florida
Se discuta tot mai mult despre asigurarea trasabilitati produselor agricole si se incearca tot felul de solutii prin care producatorii agricoli sunt ajutati sa-si vanda direct produsele agricole.
Produsele agroalimentare romanesti cu valoare adaugata ridicata (vinuri de calitate, conserve de fructe si legume, produse ecologice, etc.) reprezinta sansa spre relansarea economica a diferitelor sectoare prin integrarea in politica agricola comuna.
In fiecare localitate din Romania ar trebui sa existe o piata infloritoare a fermierilor pentru a se valorifica productia taraneasca si pentru a se promova culturile ecologice si produsele traditionale la nivel local.
Salamurile continua sa ocupe cota cea mai mare de piata preparatelor de carne din Romania, cu peste 40 de procente.
Romania este autorizata sa comercializeze si sa exporte carnea de porc pe piata intracomunitara si in tarile terte prin decizia luata in cadrul sedintei Comitetului permanent pentru lantul alimentar si sanatatea animalelor de la Bruxelles in data de 6 decembrie 2011.
Criza a determinat europenii sa isi modifice modul de a se alimenta
Cum putem afla daca fructele / legumele de pe rafturile marilor magazine sunt sau nu modificate genetic?
La magazinul BUN CA LA BUNICA din Dominoplazza.ro vei gasi alimente sanatoase, produse traditionale fara E-uri sau conservanti.
Asociatia „Bio – Romania” impreuna cu Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri si cu firma Image Prorom a organizat pavilionul Romaniei in cadrul targului Biofach America, in perioada 22 – 24 Septembrie 2011.
Bugetul alocat pentru promovarea produselor agricole europene pe piata comunitara si pe piete terte ar trebui triplat, a declarat Dacian Ciolos, la sfarsitul reuniunii informale a ministrilor Agriculturii din Uniunea Europeana.
04-04-2025 Plati APIA
Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) a autorizat la plată aproximativ 98% din totalul fermierilor declarați eligibili în Campania aferentă anului de cerere 2024. În perioada 02 decembrie 2024 – 01 aprilie 2025, APIA a autorizat la plată suma totală de 997.669.538 euro (4.963.766.231 lei), reprezentând plăți finale aferente anului de cerere 2024, astfel: Mai multe>>
04-04-2025 Plati APIA
Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că, în perioada 3 - 31 martie, în cadrul Campaniei de depunere a Cererilor de plată pentru anul 2025, au fost depuse 215.118 cereri, reprezentând aproximativ 30% din numărul total al cererilor estimate să fie depuse anul acesta pentru acordarea sprijinului financiar. Mai multe>>
04-04-2025 Plati APIA
Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură (APIA), prin intermediul Centrelor Județene, efectuează începând cu data de 27 martie 2025, plata ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor (ameliorare rase), solicitat prin cererile de plată aferente serviciilor prestate în luna ianuarie 2025. Mai multe>>
03-04-2025 Stiri agricole
Controlul dăunătorilor de sol și foliari în absența tratamentului semințelor cu produse neonicotinoide În contextul suspendării autorizației temporare de utilizare a produselor neonicotinoide la tratamentul semințelor de porumb și floarea-soarelui Compania ADAMA sprijină cultivatorii și cultivarea în siguranță a culturilor de porumb și floarea-soarelui cu portofoliul de produse adaptat pentru controlul dăunătorilor de sol și foliari Mai multe>>
03-04-2025 Stiri agricole
Fundația Pădurea de Mâine anunță deschiderea unei noi runde de finanțări nerambursabile în cadrul programului Comunitățile Pădurii de Mâine. Pentru anul 2025, bugetul alocat este de 150.000 de Euro, iar granturile pot ajunge la 30.000 de Euro pentru un proiect. Proiectele pot fi depuse până pe 15 mai 2025. A patra ediție a programului de granturi Comunitățile Pădurii de Mâine debutează pe 1 aprilie 2025. Programul urmărește să stimuleze dezvoltarea durabilă a comunităților care depind de pădure... Mai multe>>
03-04-2025 Stiri agricole
Impact Hub Bucharest și EIT Food lansează înscrierile pentru programul de accelerare Empowering Women in Agrifood 2025 București, 2 aprilie 2025. Impact Hub Bucharest, în parteneriat cu EIT Food, a deschis înscrierile pentru Empowering Women in Agrifood (EWA), dedicat antreprenoarelor și proiectelor create de acestea în domeniul agroalimentar. Empowering Women in Agrifood este un program de accelerare dezvoltat de EIT Food, cea mai mare comunitate de inovare alimentară din lume. EIT Food este s... Mai multe>>
02-04-2025 Targuri si expozitii
În perioada 7 – 16 aprilie, Învie Tradiția vă invită să pășiți într-un univers al tradiției românești autentice, la Târgul de Paște organizat în showroom-ul nostru din Str. Mihai Eminescu nr. 142, București. O călătorie printre borcane cu bunătăți, coșuri cadou tradiționale, ouă încondeiate și alte comori meșteșugite cu grijă – toate menite să aducă în casele voastre bucuria Paștelui, așa cum era altădată. Mai multe>>
02-04-2025 Stiri agricole
Echipa „Măcelari de Elită” și-a încheiat prima participare la World Butchers’ Challenge (WBC) 2025 cu un impact semnificativ asupra comunității internaționale a măcelarilor, deschizând noi oportunități pentru viitor.„Fiind prima dată când a participat la World Butchers' Challenge, România a făcut o impresie puternică în competiție. Întreaga echipă ar trebui să fie incredibil de mândră de prezentarea ambițioasă, minuțioasă și impresionantă. Felicitări!”, a declarat Ashley Gray, CEO WBC. Mai multe>>
01-04-2025 Plati APIA
Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează că a publicat Ghidul informativ „Sprijin financiar pentru intervențiile aferente sectorului apicol din cadrul Planului Strategic 2023 – 2027” – ISA – PS 2024, Ediția 1, Revizia 2”, pe site-ul instituției: www.apia.org.ro, la link-ul: https://apia.org.ro/directia-masuri-de-piata/apicultura/anul-2025/. Mai multe>>
01-04-2025 Stiri agricole
După ce duminică juniorul Paul Cordea a deschis drumul pentru România la World Butchers’ Challenge - Paris 2025, luni, 31 martie, a fost rândul seniorilor să intre în arenă.Echipa care a concurat cot la cot cu cei mai buni măcelari ai lumii a fost formată din Gabriel Arghir (Macelleria Torelli, Torino, Italia), Sandu Mirea (Auchan Drumul Taberei, București), Ciprian Irimia (Raitar, Suceava), Adrian Petre (Carne și sare, București), Georgian-Marius Petre (Cathedral Distribution, Buzău), Bíró Jáno... Mai multe>>
26-03-2025 Stiri agricole
Performanța în agricultură este condiționată de numeroase aspecte, factori de mediu ori decizii potrivite. A alege genetica potrivită pentru propria fermă este unul dintre elementele cheie pe care reprezentanții companiei Corteva Agriscience le evidențiază ori de câte ori au loc întâlniri cu fermierii. Probabil acesta este și unul dintre motivele pentru care fermierii aleg constant hibrizii Pioneer și astfel rezultă colaborări ce durează zeci de ani. Este și exemplul următorului fermier campion... Mai multe>>
26-03-2025 Stiri agricole
Tradiție și succes. Acestea sunt doar două dintre cuvintele care pot descrie pe scurt activitatea companiei Corteva Agriscience de-a lungul timpului. Încă de la debutul pe piața din România, hibrizii Pioneer au intrat în grațiile fermierilor și au devenit o alegere constantă datorită producțiilor ridicate obținute an de an. Acesta a fost unul dintre motivele lansării campaniei Fermier campion, iar în cele ce urmează regăsim povestea familiei Holhoș care, după mai multe testări, a rămas fidelă hi... Mai multe>>
© 2024 Gazeta de Agricultura | Termeni si Conditii >>>