Un concept original semnat Mullen, Biosfera Agrii 2023 construieste comunitati prin ochii naturii

Un concept original semnat Mullen Biosfera Agrii 2023Echipa Mullen Romania propune un creative BTL twist: transformarea formatului conventional de conferinta anuala intr-o veritabila expozitie de arta interactiva, un eveniment recurent ce contribuie la crearea unui mediu propice de business & networking in industria agri.

In luna noiembrie, Agrii Romania, lider in distributia de produse si servicii agronomice pentru micii fermieri si producatorii profesionisti, a fost gazda Bisofera Agrii 2023, un concept original semnat Mullen. Acesta s-a transformat intr-un eveniment de amploare dezvoltat prin serviciile de BTL ale agentiei de brand experience care ofera solutii si activari multi-channel si multi-senzoriale.

Organizat in centrul Romaniei, evenimentul Agrii de la Poiana-Brasov (14-16 noiembrie 2023) reprezinta primul pas in directia stabilirii unei traditii de intalnire a specialistilor fitofarmacisti din Romania. Biosfera a fost gandita ca un spatiu profesionist care sa aduca impreuna peste 500 de experti din domeniul agricol, oferindu-le o platforma de schimb de idei, expertiza si inovatie. Biosfera Agrii este mult mai mult decat un eveniment – este o comunitate dedicata iubitorilor de natura si specialistilor care lucreaza pentru o agricultura durabila.

Biosfera Agrii 2023 a reprezentat un moment remarcabil pentru noi. A fost o calatorie captivanta in inima comunitatii de fitofarmacisti, un spatiu viu si plin de inspiratie unde legaturile umane si schimbul de idei au prins viata. Echipa Mullen ne-a transformat viziunea in realitate si a reusit sa creeze un eveniment ce a intrecut asteptarile. Suntem incantati sa vedem cum Biosfera Agrii a depasit statutul de conferinta si a devenit o experienta memorabila pentru participanti. Fiecare detaliu a fost gandit pentru a sublinia intr-un mod cu totul special legatura profunda dintre Agrii, comunitate si dragostea comuna pentru natura. Multumim tuturor participantilor, partenerilor si echipei Mullen pentru contributia lor esentiala la aceasta reusita. A fost o experienta memorabila si, cu siguranta, vor mai urma si altele”, a spus Monalisa Ungureanu, CEO, Agrii Romania.

 

Un concept original semnat Mullen Biosfera Agrii 2

 

Prin expertiza diviziei de BTL Mullen, evenimentul desfasurat la Poiana Brasov a evoluat intr-o adevarata expozitie de arta interactiva, momente speciale si productii de exceptie, insufletite de natura si de Agrii. Organizarea evenimentului a fost un demers amplu, ce a gazduit momente captivante de discutii si prezentari, sustinute de reprezentantii Agrii si partenerii producatori. Locatia evenimentului a fost transformata printr-un decor inedit, folosind muschi natural pentru a crea o atmosfera autentica si pentru a marca apropierea de natura. Elemente vizuale impresionante, precum arcada Biosfera, standurile dar si corner-ul de podcast au adus o nota organica si autentica intregului decor.

 

Un concept original semnat Mullen Biosfera Agrii 3

 

Biosfera Agrii a fost mai mult decat organizarea unui eveniment de 500 de participanti. A fost un eveniment in care am imbinat cu succes servicii si competente de creatie si BTL, inspirati, de aceasta data, de natura. Am reusit sa transformam locatia printr-o suita de elemente de decor personalizate, aducand de fiecare data in prim plan conceptul central de dragoste pentru natura pe care se bazeaza Biosfera Agrii. Fiecare componenta a evenimentului (de la concept, key visual, invitatii, cartele de hotel personalizate, giveaways ancorate in concept si landing page personalizat de inscriere) a fost meticulos planificata. Productia evenimentului, montajul si momentele artistice speciale - toate au fost gestionate cu atentie si dedicare. A fost o provocare sa schimbam experienta unei conferinte intr-un eveniment subtil si de detaliu si abia asteptam urmatoarea editie Biosfera Agrii”, a spus Ana-Maria Stoica, BTL Manager, Mullen.

Plecand de la mantra brandului Agrii care sta sub semnul ii - inovatie si inteligenta -, evenimentul s-a remarcat printr-o serie de elemente unice de continut, format si set-up. O premiera in industrie a fost „studioul natural” de podcast, unde au fost invitati, rand pe rand, reprezentanti Agrii si partenerii sai, care au creat content live, alaturi de un moderator jurnalist.

Spatiul de expunere din zona de lobby a prins viata in cadrul evenimentului. Standurile partenerilor au imbinat elementele traditionale de promovare cu elementele de tip gazon si muschi natural, totul incapsulat intr-o adevarata biosfera - de la luminile arhitecturale, la panourile foto si prezentarile speakerilor. Un alt element special a fost utilizarea live streamingului cu multiple camere in momentul evenimentului. Ecranul central a oferit participantilor o vedere detaliata asupra prezentarilor, in timp ce ecranele laterale de tip butaforie au proiectat in paralel live streaming din sala, oferind dinamism evenimentului prin intermediul unei tehnologii de imagine in imagine. Abordarea aleasa a asigurat o experienta captivanta pentru toti participantii, indiferent de locatie sau perspectiva. Momentele speciale nu au lipsit, iar evenimentul a inclus un show impresionant de flair bartending si un concert al unui artist de renume din Romania.

Echipele implicate in proiect:

  • Agrii Romania: Marinela Neacsu (Marketing Director), Felicia Amzarescu (Marketing Manager), Roxana Costea (PR Manager), Adrian Dogaru (B2B Sales Manager).
  • Mullen: Andrei Basa (BTL Manager), Ana-Maria Stoica (BTL Manager), Ciprian Dumitru (BTL Executive), Silviu Antohe (Executive Creative Director), Vladi Paunescu (Group Creative Director), Dan Dragan (Senior Art Director), Alina Georgescu (Art Director), Alexandru Ranete (Graphic Designer), Mircea Solomiea (Graphic Designer).

 

Un concept original semnat Mullen Biosfera Agrii 4

 

Despre MullenLowe Romania

De 30 de ani in Romania, Mullen este o agentie integrata de marketing si comunicare, ce isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza ca challenger al modului de operare traditional in procesul de creatie si adopta un model de lucru bazat pe integrare si perspectiva holistica asupra comunicarii.

Produsul creativ semnat Mullen este gandit mai degraba ca o solutie de business si nu doar de comunicare in parteneriatul cu clientii, prin gandire creativa, inovatie media si un customer journey care diferentiaza brandul clientilor nostri in peisajul intens competitional.

Mullen Romania face parte din reteaua internationala MullenLowe Global, una dintre cele mai mari retele de comunicare la nivel mondial, cu peste 90 de agentii in America, EMEA si APAC, unul dintre holdingurile Interpublic Group of Companies. In Romania, agentia face parte din Lowe Group, unul dintre cele mai importante grupuri de comunicare de pe piata.

Pentru mai multe informatii, vizitati romania.mullenlowe.com, pagina de Facebook Mullen sau pagina de LinkedIn MullenLowe Romania.

 

Despre Agrii Romania

Agrii Romania este unul din cei mai importanti jucatori pe piata agribusiness. Furnizor de servicii agronomice, tehnologii performante si sfaturi tehnice, Agrii combina excelenta si inovatia cu cele mai recente cercetari, pentru a asigura fermierilor un raspuns la provocarile agricole de astazi.

Agrii valorifica profesionalismul agronomilor calificati pentru a oferi o expertiza si un sprijin inegalabil pentru sisteme agricole durabile si profitabile.

Valorile Agrii sunt cele alaturi de care stam si care ne motiveaza in fiecare zi sa ne atingem obiectivele, construind o comunitate de profesionisti in care cultivam viitorul impreuna ca oameni, proiectam viitorul prin inovatii permanente, construim valoare adaugata parteneriatelor si o facem cu integritate.

Agrii Romania face parte din grupul irlandez Origin Enterprises PLC, care a luat fiinta in 1890 (IAWS- Irish Agricultural Wholesale Society), si isi trage radacinile din transferul cunostintelor agronomice si consilierea fermierilor pentru a sprijini productia agricola. Strategia Origin este aceea de a oferi solutii agronomice performante la nivel de ferme. Grupul irlandez Origin Enterprises PLC activeaza in 5 tari: Irlanda, Regatul Unit al Marii Britanii, Brazilia, iar in Europa: Polonia si Romania.

Cu o cifra de afaceri de 2,3 miliarde de euro, peste 2700 de angajati, 99 de puncte de distributie si peste 48.000 de clienti, Origin Enterprises PLC se detaseaza ca fiind un lider important pe piata internationala de agribusiness.

 

Noutati

A treia ediție a Agri Trade Summit va reuni peste 1.300 de participanți de top din Agribusiness-ul local și internațional

08-10-2024 Intalniri si conferinte

A treia ediție a Agri Trade Summit va reuni peste 1.300 de participanți de top din Agribusiness-ul local și internațional

AGRI TRADE SUMMIT, principalul eveniment de Agri Trade al României, reunește interesele regionale și definește rolul strategic al României pe piața internațională de Agribusiness. Evenimentul se adresează tuturor categoriilor de jucători de pe piața locală și internațională de Agri Trade, conexând interesele comerciale, Trading-ul de mărfuri, conectând tehnologia și logistica precum și serviciile financiare - garanția unui pod solid pentru Business. Mai multe>>

Grain Academy 2024 - Explorare profundă a sectorului cerealelor din Balcani și din regiunea Mării Negre, specific și oportunități

01-10-2024 Intalniri si conferinte

Grain Academy 2024 - Explorare profundă a sectorului cerealelor din Balcani și din regiunea Mării Negre, specific și oportunități

Conferința Grain Academy 2024 va reuni și în acest an reprezentanți ai companiilor și consultanțelor agricole din Balcani și regiunea Mării Negre sub auspiciul unei teme circumscrise recentelor conflicte geopolitice și instabilității economice globale - Piețele în punctul în care cresc temerile de recesiune și așteptările pentru un nou Superciclu al mărfurilor. Creșterea eficienței lanțului de aprovizionare și practici agricole sofisticate. Mai multe>>

Cum să evitați greșelile financiare frecvente și să economisiți mai mult

01-10-2024 Afaceri agricole

Cum să evitați greșelile financiare frecvente și să economisiți mai mult

Greșelile financiare sunt comune și mulți oameni iau decizii proaste cu banii lor. Dacă ați gafat de câteva ori și ați făcut alegeri greșite, nu sunteți singuri. Fie că ați cheltuit bani pe achiziții inutile, ați luat imprumuturi rapide online sau nu ați economisit suficient pentru o zi ploioasă, gestionarea finanțelor poate fi o provocare, iar greșelile se pot întâmpla cu ușurință. Din fericire, unele greșeli pot fi corectate, însă altele pot necesita ani de zile pentru a fi recuperate și vă po... Mai multe>>

Efectul de bumerang al taxei de solidaritate în agricultură [Opinie Agricover]

01-10-2024 Afaceri agricole

Efectul de bumerang al taxei de solidaritate în agricultură [Opinie Agricover]

Autor - Liviu Dobre, Președinte al Consiliului de Administrație Agricover Distribution SA: “Măsurile de sprijin pentru fermieri avute în vedere de Guvern reprezintă un prim pas pentru a asigura supraviețuirea fermierilor, suspendarea rambursărilor și acordarea de granturi, putând oferi, în anumite condiții, soluții rapide pentru menținerea fermelor pe linia de plutire. Însă, supraviețuirea nu înseamnă stabilitate, iar pentru un echilibru durabil e nevoie de sprijin pentru întregul lanț agricol, ... Mai multe>>

APIA a finalizat controlul clasic pe teren - Campania 2024

01-10-2024 Subventii agricultura

APIA a finalizat controlul clasic pe teren - Campania 2024

APIA informează că a finalizat controlul clasic pe teren aferent Campaniei 2024. Astfel, la nivel național au fost verificați toți fermierii selectați în eșantionul de control clasic, respectiv un număr de 8.490 exploatații în sector vegetal, cu o suprafață de 795.003 hectare și un total de 220.772 parcele controlate la fața locului. Mai multe>>

Sfaturi pentru economisirea cheltuielilor și facturilor medicale

01-10-2024 Informatii utile

Sfaturi pentru economisirea cheltuielilor și facturilor medicale

Sănătatea dumneavoastră și a familiei dumneavoastră este o prioritate urgentă. Fără ea, tu și cei dragi nu vă veți putea bucura de nicio altă binecuvântare materială în viață. Cu toate acestea, o sănătate solidă poate fi costisitoare, mai ales în această zi în care costurile medicale cresc anual. Mai multe>>

Conferința internațională ”Științele Vieții pentru Dezvoltare Sustenabilă” la USAMV Cluj-Napoca

24-09-2024 Intalniri si conferinte

Conferința internațională ”Științele Vieții pentru Dezvoltare Sustenabilă” la USAMV Cluj-Napoca

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca găzduiește, între 26-28 septembrie 2024, Conferința internațională ”Științele Vieții pentru Dezvoltare Sustenabilă”, cu participarea a peste 350 de specialiști din România și alte 17 țări. Evenimentul devenit tradițional în campusul USAMV Cluj-Napoca și aflat la ediția a XXIII-a este conceput ca un forum dinamic, care acoperă o gamă largă de subiecte științifice. Mai multe>>

Congresul European al Fermierilor, în România. Bucureștiul devine Capitala Agriculturii din UE timp de 3 zile în octombrie!

24-09-2024 Intalniri si conferinte

Congresul European al Fermierilor, în România. Bucureștiul devine Capitala Agriculturii din UE timp de 3 zile în octombrie!

Ediția din 2024 a Congresului European al Fermierilor va fi găzduită la București, în perioada 23-25 octombrie 2024. Evenimentul este organizat de către COPA-COGECA o dată la doi ani, într-un stat membru. Anul acesta, structura europeană de reprezentare a intereselor fermierilor și cooperativelor a decis ca România să fie gazda acestui congres care va da ora exactă pentru strategia pe care agricultorii europeni o doresc implementată în sectorul agroalimentar din UE. Mai multe>>

Vinea Apoldia Maior Fest 2024, la Apoldu de Sus. Oaspeții sunt așteptați cu bucate tradiționale, vinuri din podgoria proprie și spectacole

20-09-2024 Targuri si expozitii

Vinea Apoldia Maior Fest 2024, la Apoldu de Sus. Oaspeții sunt așteptați cu bucate tradiționale, vinuri din podgoria proprie și spectacole

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca va organiza, în 28 septembrie 2024, la Apoldu de Sus (jud. Sibiu), a treia ediție a Vinea Apoldia Maior Fest, un eveniment care va reuni muzica de calitate cu vinurile parfumate și cu mâncarea tradițională delicioasă, într-un decor unic. Mai multe>>

Femeile fermier din România sunt invitate să participe la programul de granturi educaționale TalentA, fondat de Corteva Agriscience

19-09-2024 Management agricol

Femeile fermier din România sunt invitate să participe la programul de granturi educaționale TalentA, fondat de Corteva Agriscience

Corteva Agriscience, compania internațională de cercetare și dezvoltare în domeniul agriculturii, anunță lansarea celei de-a cincea ediții a programului său de granturi educaționale TalentA 2024. Această inițiativă are scopul de a îmbunătăți abilitățile profesionale ale femeilor inovatoare din mediul rural, printr-o formare specializată în managementul afacerilor și agricultură, oferindu-le, de asemenea, șansa de a concura pentru finanțări în valoare de 15.000 USD, oferite de Corteva Agriscience... Mai multe>>

Până la 30 septembrie se pot semna cererile de plată APIA 2024

17-09-2024 Plati APIA

Până la 30 septembrie se pot semna cererile de plată APIA 2024

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) reamintește fermierilor că până la data de 30 septembrie 2024, sunt așteptați la Centrele APIA unde au depus cererile de plată aferente Campaniei 2024, în vederea semnării acestora (excepție fac fermierii care s-au prezentat la APIA în perioada legală de depunere si au depus cererile de plată fizic, precum și fermierii care folosesc semnătura electronică și care au semnat electronic cererea la depunere). Mai multe>>

APIA realizează plațile către rentieri - Campania 2024

12-09-2024 Plati APIA

APIA realizează plațile către rentieri - Campania 2024

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a finalizat autorizarea la plată a rentierilor agricoli care și-au vizat carnetele de rentier în perioada 01 martie – 02 septembrie 2024. Astfel, a fost autorizat la plată un număr total de 23.603 rentieri agricoli cu suma totală de 31,56 milioane lei. Mai multe>>