Echipa Mullen Romania propune un creative BTL twist: transformarea formatului conventional de conferinta anuala intr-o veritabila expozitie de arta interactiva, un eveniment recurent ce contribuie la crearea unui mediu propice de business & networking in industria agri.
In luna noiembrie, Agrii Romania, lider in distributia de produse si servicii agronomice pentru micii fermieri si producatorii profesionisti, a fost gazda Bisofera Agrii 2023, un concept original semnat Mullen. Acesta s-a transformat intr-un eveniment de amploare dezvoltat prin serviciile de BTL ale agentiei de brand experience care ofera solutii si activari multi-channel si multi-senzoriale.
Organizat in centrul Romaniei, evenimentul Agrii de la Poiana-Brasov (14-16 noiembrie 2023) reprezinta primul pas in directia stabilirii unei traditii de intalnire a specialistilor fitofarmacisti din Romania. Biosfera a fost gandita ca un spatiu profesionist care sa aduca impreuna peste 500 de experti din domeniul agricol, oferindu-le o platforma de schimb de idei, expertiza si inovatie. Biosfera Agrii este mult mai mult decat un eveniment – este o comunitate dedicata iubitorilor de natura si specialistilor care lucreaza pentru o agricultura durabila.
„Biosfera Agrii 2023 a reprezentat un moment remarcabil pentru noi. A fost o calatorie captivanta in inima comunitatii de fitofarmacisti, un spatiu viu si plin de inspiratie unde legaturile umane si schimbul de idei au prins viata. Echipa Mullen ne-a transformat viziunea in realitate si a reusit sa creeze un eveniment ce a intrecut asteptarile. Suntem incantati sa vedem cum Biosfera Agrii a depasit statutul de conferinta si a devenit o experienta memorabila pentru participanti. Fiecare detaliu a fost gandit pentru a sublinia intr-un mod cu totul special legatura profunda dintre Agrii, comunitate si dragostea comuna pentru natura. Multumim tuturor participantilor, partenerilor si echipei Mullen pentru contributia lor esentiala la aceasta reusita. A fost o experienta memorabila si, cu siguranta, vor mai urma si altele”, a spus Monalisa Ungureanu, CEO, Agrii Romania.
Prin expertiza diviziei de BTL Mullen, evenimentul desfasurat la Poiana Brasov a evoluat intr-o adevarata expozitie de arta interactiva, momente speciale si productii de exceptie, insufletite de natura si de Agrii. Organizarea evenimentului a fost un demers amplu, ce a gazduit momente captivante de discutii si prezentari, sustinute de reprezentantii Agrii si partenerii producatori. Locatia evenimentului a fost transformata printr-un decor inedit, folosind muschi natural pentru a crea o atmosfera autentica si pentru a marca apropierea de natura. Elemente vizuale impresionante, precum arcada Biosfera, standurile dar si corner-ul de podcast au adus o nota organica si autentica intregului decor.
„Biosfera Agrii a fost mai mult decat organizarea unui eveniment de 500 de participanti. A fost un eveniment in care am imbinat cu succes servicii si competente de creatie si BTL, inspirati, de aceasta data, de natura. Am reusit sa transformam locatia printr-o suita de elemente de decor personalizate, aducand de fiecare data in prim plan conceptul central de dragoste pentru natura pe care se bazeaza Biosfera Agrii. Fiecare componenta a evenimentului (de la concept, key visual, invitatii, cartele de hotel personalizate, giveaways ancorate in concept si landing page personalizat de inscriere) a fost meticulos planificata. Productia evenimentului, montajul si momentele artistice speciale - toate au fost gestionate cu atentie si dedicare. A fost o provocare sa schimbam experienta unei conferinte intr-un eveniment subtil si de detaliu si abia asteptam urmatoarea editie Biosfera Agrii”, a spus Ana-Maria Stoica, BTL Manager, Mullen.
Plecand de la mantra brandului Agrii care sta sub semnul ii - inovatie si inteligenta -, evenimentul s-a remarcat printr-o serie de elemente unice de continut, format si set-up. O premiera in industrie a fost „studioul natural” de podcast, unde au fost invitati, rand pe rand, reprezentanti Agrii si partenerii sai, care au creat content live, alaturi de un moderator jurnalist.
Spatiul de expunere din zona de lobby a prins viata in cadrul evenimentului. Standurile partenerilor au imbinat elementele traditionale de promovare cu elementele de tip gazon si muschi natural, totul incapsulat intr-o adevarata biosfera - de la luminile arhitecturale, la panourile foto si prezentarile speakerilor. Un alt element special a fost utilizarea live streamingului cu multiple camere in momentul evenimentului. Ecranul central a oferit participantilor o vedere detaliata asupra prezentarilor, in timp ce ecranele laterale de tip butaforie au proiectat in paralel live streaming din sala, oferind dinamism evenimentului prin intermediul unei tehnologii de imagine in imagine. Abordarea aleasa a asigurat o experienta captivanta pentru toti participantii, indiferent de locatie sau perspectiva. Momentele speciale nu au lipsit, iar evenimentul a inclus un show impresionant de flair bartending si un concert al unui artist de renume din Romania.
Echipele implicate in proiect:
Despre MullenLowe Romania
De 30 de ani in Romania, Mullen este o agentie integrata de marketing si comunicare, ce isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza ca challenger al modului de operare traditional in procesul de creatie si adopta un model de lucru bazat pe integrare si perspectiva holistica asupra comunicarii.
Produsul creativ semnat Mullen este gandit mai degraba ca o solutie de business si nu doar de comunicare in parteneriatul cu clientii, prin gandire creativa, inovatie media si un customer journey care diferentiaza brandul clientilor nostri in peisajul intens competitional.
Mullen Romania face parte din reteaua internationala MullenLowe Global, una dintre cele mai mari retele de comunicare la nivel mondial, cu peste 90 de agentii in America, EMEA si APAC, unul dintre holdingurile Interpublic Group of Companies. In Romania, agentia face parte din Lowe Group, unul dintre cele mai importante grupuri de comunicare de pe piata.
Pentru mai multe informatii, vizitati romania.mullenlowe.com, pagina de Facebook Mullen sau pagina de LinkedIn MullenLowe Romania.
Despre Agrii Romania
Agrii Romania este unul din cei mai importanti jucatori pe piata agribusiness. Furnizor de servicii agronomice, tehnologii performante si sfaturi tehnice, Agrii combina excelenta si inovatia cu cele mai recente cercetari, pentru a asigura fermierilor un raspuns la provocarile agricole de astazi.
Agrii valorifica profesionalismul agronomilor calificati pentru a oferi o expertiza si un sprijin inegalabil pentru sisteme agricole durabile si profitabile.
Valorile Agrii sunt cele alaturi de care stam si care ne motiveaza in fiecare zi sa ne atingem obiectivele, construind o comunitate de profesionisti in care cultivam viitorul impreuna ca oameni, proiectam viitorul prin inovatii permanente, construim valoare adaugata parteneriatelor si o facem cu integritate.
Agrii Romania face parte din grupul irlandez Origin Enterprises PLC, care a luat fiinta in 1890 (IAWS- Irish Agricultural Wholesale Society), si isi trage radacinile din transferul cunostintelor agronomice si consilierea fermierilor pentru a sprijini productia agricola. Strategia Origin este aceea de a oferi solutii agronomice performante la nivel de ferme. Grupul irlandez Origin Enterprises PLC activeaza in 5 tari: Irlanda, Regatul Unit al Marii Britanii, Brazilia, iar in Europa: Polonia si Romania.
Cu o cifra de afaceri de 2,3 miliarde de euro, peste 2700 de angajati, 99 de puncte de distributie si peste 48.000 de clienti, Origin Enterprises PLC se detaseaza ca fiind un lider important pe piata internationala de agribusiness.
18-07-2025 Stiri agricole
Alianța pentru Agricultură și Cooperare la MARȘUL Copa și Cogeca simultan cu prezentarea Bugetului Financiar Multianual al UE 2028-2034. Mai multe>>
15-07-2025 Stiri agricole
Autor: Andrei Ciocoiu, Category Marketing Manager Seeds pentru România și Republica Moldova la Corteva Agriscience Pe măsură ce agricultura globală evoluează pentru a răspunde nevoilor nutriționale ale unei populații în creștere, accentul se mută tot mai mult către soluții inteligente și reziliente, care ajută fermierii să producă mai mult, reducând în același timp riscurile și pierderile. În acest context, rapița rămâne una dintre cele mai valoroase culturi din România, oferind stabilita... Mai multe>>
14-07-2025 Stiri agricole
După mai mulți ani în care evoluția culturilor de toamnă a fost afectată de condițiile meteorologice, în campania aceasta fermierii din județul Dolj au înregistrat producții ridicate la rapiță. Performanța a fost posibilă datorită hibrizilor de la Corteva, iar fermierii care au mizat pe genetica Pioneer au devenit fermieri campioni. Primul fermier campion din județul Dolj este domnul Alex Dinu, societatea Agro Vir, din localitatea Terpezița, care a obținut o producție de 4.850 kg/ha cu hibridul... Mai multe>>
14-07-2025 Stiri agricole
Una dintre concluziile majore ale activităților recente dedicate fermierilor și consultanților din domeniul agriculturii ecologice este că viitorul consultanței agricole în România se va concentra tot mai mult pe ecologie. Această concluzie a reieșit în urma vizitei încrucișate (Cross Visits) organizate la finalul lunii mai de către Asociația Inter-Bio, sub egida proiectului OrganicAdviceNetwork. Evenimentul a reunit fermieri și consultanți atât din România, cât și din alte țări precum Bulgaria,... Mai multe>>
14-07-2025 Stiri agricole
Clubul Fermierilor Români a transmis Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale o serie de propuneri concrete pentru modificarea Regulamentelor (UE) 2021/2115 și 2021/2116, în contextul dezbaterilor europene actuale privind simplificarea și eficientizarea Politicii Agricole Comune (PAC). Mai multe>>
14-07-2025 Stiri agricole
Organizația Națională Interprofesională Vitivinicolă caută soluții pentru Protejarea Plantațiilor ViticoleAvând în vedere faptul că ministrul agriculturii a decis să suspende activitatea Autorității Naționale Antigrindină și de Creștere a Precipitațiilor (AASNCAP), Organizația Națională Interprofesională Vitivinicolă (ONIV) caută soluții tehnice care să protejeze plantațiile viticole împotriva grindinei și a înghețurilor târzii de primăvară. Din declarațiile domnului ministru Florin Barbu, reie... Mai multe>>
09-07-2025 Intalniri si conferinte
Inovația, reziliența și productivitatea au fost teme centrale la Corteva Agronomy Days, o serie de evenimente organizate în România de Corteva Agriscience, compania internațională de cercetare și dezvoltare agricolă. Desfășurate în șapte locații din toate regiunile țării, aceste evenimente au reunit peste 3.000 de fermieri care au avut ocazia să interacționeze direct cu experții Corteva pe teren. Mai multe>>
07-07-2025 Stiri agricole
Ne aflăm la debutul campaniei de recoltare a rapiței, iar compania Corteva Agriscience a dat startul campaniei de prezentare a fermierilor campioni din acest an. Primii fermieri care au obținut rezultate foarte bune și titlul de fermieri campioni sunt domnii Remus Ștefan Podaru și Marian Podaru din județul Brăila. Aceștia au ales hibrizii de top PT315 și PT314, au aplicat tehnologii de cultură diferite și au obținut la proba cântarului producții mulțumitoare. Mai multe>>
07-07-2025 Plati APIA
Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură (APIA), prin intermediul Centrelor Județene, a efectuat plata ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor (ameliorare rase), solicitat prin cererile de plată aferente serviciilor prestate în luna aprilie 2025. Mai multe>>
02-07-2025 APIA
Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează beneficiarii care au depus cerere de finanțare pentru accesarea schemei de ajutor de stat „Silvo-mediu și climă”, sesiunea 1/2024 aferentă Intervenției DR-07, din cadrul Planului Strategic PAC 2023 – 2027 că, în conformitate cu prevederile Ordinului MADR nr. 233/27.06.2025, termenul de depunere a cererilor de plată a fost prelungit până la data de 30 iulie 2025 inclusiv. Mai multe>>
02-07-2025 Plati APIA
Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) a efectuat, în perioada 20 – 30 iunie 2025, plăți în valoare totală de peste 397,69 milioane de lei, echivalentul a aproape 80 de milioane de euro, în conturile fermierilor care au depus cereri în cadrul Campaniei 2024. Mai multe>>
28-06-2025 Informatii utile
InfoCons – Organizație Europeană pentru Protecția Consumatorilor și Asociația Energia Inteligentă lansează Ghidul consumatorului de energie electrică și gaze naturale, un instrument util pentru toți consumatorii de energie care aduce în prim plan importanța cunoașterii drepturilor și responsabilităților acestora în raport cu furnizorii și operatorii din domeniul energetic. În contextul liberalizării pieței de energie electrică începând cu data de 1 iulie 2025, pentru a plăti un preț corect la c... Mai multe>>
© 2024 Gazeta de Agricultura | Termeni si Conditii >>>