Romcarbon – ambaleaza si protejeaza

Romcarbon ambalaje si folie agriculturaIn ultimii ani, ambalarea produselor alimentare si nealimentare a suferit schimbari majore datorita introducerii a numeroase tipuri de pelicule si proceduri de ambalare. Firma Romcarbon este un nume bine cunoscut pe piata romaneasca, dar si pe cea europeana, in domeniul prelucrarii maselor plastice, avand o traditie de peste 50 de ani in prelucrarea polietilenei, polipropilenei si polistirenului.

 

 

 

Romcarbon S.A. iti pune la dispozitie articole din polietilena, polipropilena si polistiren expandat destinate ambalarii produselor alimentare si nealimentare, ce se aliniaza cerintelor de reglementare nationale si UE din domeniu, compatibilitatea cu produsele alimentare fiind atestata si certificata de laboratoare de specialitate acreditate.

 

Produse din polietilena

Imbinand traditia cu inovatia din domeniu, liniile tehnologice din centrul de prelucrare realizeaza zilnic o mare varietate de produse, precum:

Folie agricultura

  • Folie pentru agricultura, pentru constructii, uz general, termo-contractibila. Aceste folii pot fi aditivate cu stabilizatori UV, anti-condens, anti-statizanti, coloranti sau in functie de cerinte. Produsele pot fi realizate intr-o mare gama dimensionala sau varietati constructive: in forma pliata sau nu, cu perforatii, cu clapeta, conform solicitarilor.

 

 

 

Saci subtiri sau grosi

  • De asemenea, realizam saci subtiri sau grosi, simpli sau imprimati, cu pana la sase culori, pungi, huse si sacose din polietilena.

 

 

 

 

 

ROMCARBON S.A. este primul producator roman de folie coextrusa in 3 straturi de dimensiuni mari, cuprinse intre 2 – 12 m latime si cu grosimi cuprinse intre 0,1 mm (100 microni) si 0,2 mm (200 microni).

 

Ambalaje din polipropilena

saci PP laminatiROMCARBON S.A. este lider pe piata din ROMANIA de saci mici din polipropilena. Sacii nostri au o capacitate de inglobare intre 5 si 50 kg. Compania noastra ofera consultanta si suport individual partenerilor sai pentru alegerea optima a tipurilor de saci.

In portofoliul nostru de produse exista o mare varietate de saci tesuti din fire de polipropilena, denumiti generic “saci de rafie” – un ambalaj economic si accesibil, folosit atat in industria chimica, alimentara cat si in agricultura, pentru ambalarea produselor alimentare si nealimentare:
saci simpli sau imprimati, laminati si nelaminati, saci cu valva, saci dublati cu polietilena, precum si banda de polipropilena care, in unele aplicatii, datorita calitatilor sale, inlocuieste cu succes banda metalica.

Intrucat exista mari diferente intre domeniile de aplicatii - de la natura produselor ambalate, a sistemelor de insacuire si pana la volumele de umplere pentru depozitare si transport, putem recomanda clientilor nostri dimensiunile si tesaturile care satisfac cel mai bine cerintele acestora.

ROMCARBON S.A. se dedica furnizarii constante de produse recunoscute prin calitate, avand toate certificarile necesare atestarii compatibilitatii cu produsele alimentare si pe cele cu privire la continutul de metale grele, precum si certificarea de catre LABORDATA - Germania cu privire la transportul substantelor periculoase.

 

Ambalaje din polisitiren expandat

Ambalaje din polisitirenDivizia de polistiren expandat a fost infiintata in anul 2003, ca raspuns la solicitarile unei piete in plina expansiune, sectorul avand o capacitate initiala de procesare de 100 de tone pe luna si 26 de modele standard in gama de productie. Divizia cunoaste o dezvoltare rapida, pe de o parte datorita programului investitional derulat, iar pe de alta parte prin asimilarea caserolelor catering si cresterea portofoliului de clienti.

In prezent, gama noastra de produse contine cele mai uzuale modele de
caserole catering, si peste 40 de modele de caserole standard, care in functie de solicitarea clientului pot fi realizate si in varianta absorbanta.

In plus, putem oferi clientilor nostri si Placile de polistiren extrudat reprezinta un tip modern de material izolant, avand caracteristici mult imbunatatite fata de produsele similare pentru izolatia pardoselilor.

Densitatea de aproximativ 50 kg/m3 este optima, atat pentru proprietatile de izolator termic, fonic si hidro, cat si pentru faptul ca prelungeste considerabil durata de viata a pardoselilor. Comparativ cu alte tipuri de izolatori, placile de polistiren extrudat au avantajul de a prelua denivelari ale suportului (sapei) de peste 3 mm, astfel ca dispare fenomenul de “valuri” existent la folia PEE. Placile de polistiren extrudat se pot executa sub forma de placi individuale si folie rolata.

In contextul conturarii unui mediu de business tot mai competitiv, SC
ROMCARBON SA se diferentiaza pe piata ambalajelor prin:

  • promptitudinea livrarilor- avantaj dat de faptul ca suntem producatori locali;
  • prin varietatea tipo-dimensiunilor;prin posibilitatea de a asimila noi modele – in concordanta cu solicitarile clientilor;
  • prin posibilitatea de a oferi clientilor nostri acelasi model de ambalaj din polistiren, atat in forma clasica, cat si in forma abosrbanta;
  • prin intregirea pachetului oferit cu produse auxiliare- pentru caserolele standard si absorbante-folie stretch- iar pentru caserolele catering– boluri de supa, tacamuri si ambalaje transparente.


Mizand pe o politica orientata catre client, astazi ne mandrim cu pozitia de lider al pietei locale, precum si cu un portofoliu stabil de clienti externi-pe pietele din Bulgaria, Serbia, Ungaria, Croatia, Israel, Albania, Malta.


Daca esti si tu in cautare de ambalaje din plastic, nu ezita sa iei legatura cu Romcarbon.Apeland la produsele comercializate de catre aceasta firma de renume din Buzau vei avea certitudinea calitatii produselor achizitionate, acestea fiind acreditate si certificate de organisme interne si internationale din domeniu.

 

logo Romcarbon

Sediu central Buzau
Strada Transilvaniei, nr.132, 120012, BUZAU
Tel: (+4)0238-711.155; (+4)0238-717.385; Fax: (+4)0238-710.697, (+4)0238-710.722
E-mail: [email protected]
Website: www.romcarbon.com

 
 

Noutati

Cum gestionează fermierii români practicile de management al apei în agricultură

14-10-2024 Irigatii

Cum gestionează fermierii români practicile de management al apei în agricultură

Agricultura se confruntă cu provocări tot mai mari din cauza schimbărilor climatice, inclusiv creșterea temperaturilor, precipitațiile imprevizibile și evenimentele meteorologice extreme, precum seceta și valurile de căldură. Fermierii trebuie să integreze practici sustenabile de gestionare a apei în sistemele lor agricole pentru a aborda aceste probleme, asigurând astfel atât productivitatea, cât și protecția mediului. Mai multe>>

Este momentul să schimbi izolația din podul casei! Iată semnele pe care nu trebuie să le ignori

27-06-2024 Constructii, instalatii, echipamente

Este momentul să schimbi izolația din podul casei! Iată semnele pe care nu trebuie să le ignori

Podul și mansarda casei tale joacă un rol crucial în menținerea confortului termic al locuinței și în protejarea structurii acesteia. O izolație eficientă în aceste zone ajută la reducerea pierderilor de căldură, la prevenirea condensului și la economisirea energiei. Cu toate acestea, izolația din pod poate să-și piardă eficiența în timp, necesitând înlocuire. Iată semnele pe care nu trebuie să le ignori și soluțiile eficiente recomandate de specialisti. Mai multe>>

Furtunul de pompieri: ce este și în ce situații este util

26-06-2024 Constructii, instalatii, echipamente

Furtunul de pompieri: ce este și în ce situații este util

Furtunul de pompieri s-a născut din necesitate ca armă în lupta omenirii cu forța distructivă a focului. Prima formă de furtun de pompieri datează din anul 400 i.C și este stomacul de vită.Pe atunci oamenii umpleau cu apă stomacuri de vită pe care le rostogoleau apoi către locul incendiului. Odată ajunși la locul cu pricina, pompierii antici săreau cu picioarele pe stomacul devenit recipient, împroșcând apa peste foc. Însă furtunul de pompieri, într-o formă mai apropiată de furtunul modern, apar... Mai multe>>

Pompe submersibile: Soluții eficiente pentru aplicații rezidențiale și agricole

10-06-2024 Constructii, instalatii, echipamente

Pompe submersibile: Soluții eficiente pentru aplicații rezidențiale și agricole

Într-o lume în continuă evoluție, unde nevoile noastre devin din ce în ce mai complexe, inovația joacă un rol crucial în găsirea soluțiilor optime. În acest context, pompele submersibile se evidențiază ca fiind una dintre cele mai remarcabile realizări tehnologice, oferind o gamă largă de beneficii atât în mediul rezidențial, cât și în cel agricol. Mai multe>>

Tehnologii avansate in statiile de epurare a apelor uzate: ce trebuie sa stii

18-05-2024 Constructii, instalatii, echipamente

Tehnologii avansate in statiile de epurare a apelor uzate: ce trebuie sa stii

Pe masura ce populatia lumii creste si cererea de apa curata se intensifica, devine tot mai importanta gasirea unor modalitati eficiente si durabile de tratare a apelor uzate. Tehnologiile avansate de epurare a apelor uzate ofera o serie de beneficii in comparatie cu metodele traditionale. Mai multe>>

Izolare fără punți termice: Beneficiile utilizării lânii de lemn în poduri și mansarde

29-04-2024 Constructii, instalatii, echipamente

Izolare fără punți termice: Beneficiile utilizării lânii de lemn în poduri și mansarde

Când vine vorba de izolarea casei tale, eliminarea punților termice este esențială pentru a asigura o eficiență energetică maximă și un confort termic optim. Un material izolator care poate asigura o izolare continuă și eficientă fără punți termice este lâna de lemn (obținută din fibre naturale de lemn, provenit din specii de rășinoase). Această opțiune oferă numeroase beneficii și soluții pentru diversele nevoi de izolare ale locuinței tale, în special în mansardă, pe tavan/pod, între grinzi. Mai multe>>

Multifuncționalitatea oțelului inoxidabil la fermă

29-04-2024 Constructii, instalatii, echipamente

Multifuncționalitatea oțelului inoxidabil la fermă

Oțelul inoxidabil este un element indispensabil în ferma modernă, din cauza versatilității și durabilității sale de neîntrecut. Structura sa unică, formată în principal din crom și nichel, îi garantează o rezistență excepțională la coroziune și rugină, ceea ce îl face să fie ideal pentru o gamă largă de aplicații agricole. Țevile inoxidabile, de exemplu, joacă un rol primordial în sistemele de transport al lichidelor, asigurând transportul eficient al apei, al substanțelor chimice și al gazelor ... Mai multe>>

Cel mai mare terminal de transbordare a produselor agricole din Europa a fost finalizat la frontiera cu Ucraina

09-04-2024 Constructii, instalatii, echipamente

Cel mai mare terminal de transbordare a produselor agricole din Europa a fost finalizat la frontiera cu Ucraina

GRAMPET Group, liderul transportului feroviar privat de marfa din Romania, anunta finalizarea si inceperea testelor pentru cel mai mare terminal de transbordare a produselor agricole din Europa, in urma unei investitii de 10 milioane de euro. Situat la Dornesti (judetul Suceava), la frontiera cu Ucraina, noul complex dedicat transbordarii produselor agricole marcheaza un nou capitol in eforturile grupului de companii GRAMPET de a moderniza si eficientiza infrastructura feroviara din regiune si d... Mai multe>>

Ghidul proprietarului pentru prevenirea problemei de drenaj: sfaturi si solutii

09-04-2024 Constructii, instalatii, echipamente

Ghidul proprietarului pentru prevenirea problemei de drenaj: sfaturi si solutii

Un sistem de drenaj eficient este esential pentru orice proprietar de casa. In acest articol, vei descoperi importanta drenajului apelor pluviale, de la intelegerea problemelor cu care se poate confrunta un astfel de sistem, pana la solutiile privind prevenirea lor. De asemenea, te vei familiariza cu elementele unei astfel de infrastructuri si vei intelege rolul lor. Asadar, fa-ti timp pentru a citi acest articol pana la final, apoi pune in practica lucrurile invatate: Mai multe>>

Peste 78 milioane lei decontate de MADR pentru consumul de energie electrica cu irigatiile

07-03-2024 Irigatii

Peste 78 milioane lei decontate de MADR pentru consumul de energie electrica cu irigatiile

Pana la data de 6 martie 2024, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, prin Agentia Nationala de Imbunatatiri Funciare, a platit integral sumele solicitate pentru acoperirea cheltuielilor cu energia electrica aferenta campaniei de irigatii din anul 2023, reprezentand consumul de energie electrica cu pomparea apei pentru irigatii in statiile de punere sub presiune ale fermierilor organizati in OUAI si alti beneficiari, in baza Legii nr. 125/2007, suma totala decontata fiind in valoare de 7... Mai multe>>

RUFSTER – producator national de invelitori metalice

16-10-2023 Constructii, instalatii, echipamente

RUFSTER – producator national de invelitori metalice

Localizata in inima Bucovinei, Unitatea de Productie RUFSTER din Radauti este o investitie cu capital romanesc de peste 8 milioane de Euro. Lansat in 2011, brandul de producator RUFSTER a aparut ca raspuns la nevoile pietei de invelitori metalice pentru un control al calitatii extins si pe partea de productie. Mai multe>>