Depi International BV (2)

 CREŞTERA SCROAFELOR. Numele Jules Dekers deja în domeniul comerţului cu purcei este renumită. Iniţial Jules a fost crescător de scroafe. Crescătoria lui proprie de scroafe deja este pentru el o activitatea secundară. Actualmente principala sa activitate este comerţ cu purcei.

.

 

Scroafe cresc în grajduri moderne (2003) în grupe cu spaţiul propriu de îngrăşare. Aici se află o secţie mare cu 12 săptămânii în grup. Amoniacul se reduce aproape în total din caza răciri cu schimbător de apă.

Alte de 4 săptămâni în grup se cresc în două departamente mai mici (1995). Aici în anul 2007 s-au montat filtre de aer biologic. La fel aceste sunt valabile şi pentru zonă, unde se nasc purcei.

Întregul complex este în conformitate cu cerinţele cele mai severe la mediul înconjurător.

Purcei se cresc în diferite departamente. Fiecare departament are 16 cocini, în care fiecare cocină poate să se culce 15 purcei. Purcei au spaţiul suficient pentru mişcare, şi la fel uşor şi se pot controla.

În întreprindere cu scroafe lucrează 3 angajaţi. Sub conducerea şefului întreprinderi îngrijesc toate scroafe. Scroafe se înmulţesc industrial prin intermediul fecundării artificiale şi schimbarea scroafelor se face din crescătoria proprie.

Pentru că această întreprindere nu importă animale de nici-un fel, este posibil să ţină numărul îmbolnăvirii la nivel foarte scăzut. Scroafe îndeplinesc statut A. Aceste se controlează fiecare 2 săptămâni prin recoltarea sângelui de la scroafe şi purcei.

Purcei la fel se vaccinează de două ori cu substanţă MYCOPLASMA. Prima vaccinare se aplică trei zile după naştere şi a doua vaccinare după 24 zile. Purcei sunt de aceia sănătoase şi în crescătoria noastră asta se poate vedea. Mai departe reglementar se controlează contra substanţe la PRRS şi Salmonelă. (Este vorba de proporţie foarte mică).

 În întreprindere nu a apărut scabie.

Prin acea , că creşterea scroafelor întreţinem în starea ce mai bună a sănătăţi, dobândim tehnic rezultate optime. Purcei livraţi sunt la fel foarte sănătoase şi ating rezultate bune de creştere şi tăiere.

 

CREŞTERE :

Reînnoirea creşteri scroafelor realizează Jules Derks din creşterea proprie. Pentru acest scop se selectează cele mai bune scroafe. Aceste scroafe se montă cu spermele cumpărate special selectate din vieri fără boală în Olanda şi străinătate.

Montă acestor scroafe în această crescătorie se face prin intermediul fecundări industriale artificiale. În acest scop se asigură sperme verilor, care se cresc aici pentru montă. Spermă se diluează şi se pune în pungi. Scroafe pregătite pentru fecundare după ace se montă cu această spermă. Toţi vieri, care se găsesc în această crescătorie, aici s-au născut.

Pentru vânzare se cresc la fel vieri Piétrain care se potrivesc în industria fecundări artificiale. Aceşti vieri au moştenitori cu foarte mare procent de carne cu media 100 IXP. Moştenitori la fel au forte bună creştere zilnică şi converzie de îngrăşare. La dispoziţie sunt diferite referenţe.

Scroafe şi vieri se îngrijesc în spaţiul separat acestei întreprinderi. În întreprindere nu se transportă alte animale. La fel pentru acea, ca să facă prevenirea izbucniri diferitelor boli. Se aduce numai spermă fără PRRS din vieri specifici, ce este necesar pentru întreţinerea şi creşterea altor vie

 

COMERŢ :

Jules Derks comerţul cu purcei şi porcine este acea parte întreprinderii, care se ocupă cu vânzarea în Germania şi Olanda. Pe această piaţă livrăm deja de 12,5 ani. Până la 1. februarie 2006 am realizat sub denumirea Gebr. W. en J. Derks (Fraţi W. şi J. Derks).

Jules Derks cumpără purcei direct de la crescători de scroafe olandezi. Aceşti crescători au majoritatea scroafelor Piétrain. Pentru desfacerea în Germania trebuie să îndeplinească statutul A (fără apariţie Aujeszky).

În acest comerţ se utilizează contacte comerciale stabile. Ne străduim să contactăm pe crescători scroafelor olandezi direct pe porcine germane cu orientarea pentru carne. În caz, că unul dintre crescători a scroafelor nu îndeplineşte statut A, contactăm pe crescători porcinelor olandezi cu orientarea pentru carne.

În caz, că vă interesează contacte stabile cu unul din crescători de scroafe din Olanda sau Germania cu orientarea creşteri pentru carne, puteţi să ne oricând contactaţi. Ne străduim să încheiem mai ales contacte comerciale stabile. În cazul în care aceste nu sunt posibile, suntem aşa operativi, că căutăm rezolvarea potrivită pentru cerere sau ofertă.

Posedăm de o reţea deasă cu contacte comerciale şi livrăm la fel scroafe SPF sau scroafe specific vaccinate, de exemplu MYCOPLASMA/PRRS sau APP.

CONTACT:

Depi International B.V.

Valkstraat 28

6611 KW Overasselt

Olanda

Telefon mobil +31(0)65-338 92 85

Telefon +31 (0)24-622 24 74

Fax +31 (0)24-622 29 41

E-mail [email protected]

Puteţi să ne contactaţi prin transmiterea e-mail, sau puteţi să ne sunaţi la telefon numărul trecut mai sus.

 

Wil Derks - director vanzari pentru Ungaria/Romania/Croatia/

(comunica ungureste)

E-mail: [email protected]

Mobil 0036 -302 277 900

 

Noutati

Crescatorii isi pot sacrifica porcii in propriile gospodarii

12-11-2023 Porcine

Crescatorii isi pot sacrifica porcii in propriile gospodarii

Sustinerea cresterii traditionale a porcului in gopodarii si a proprietarilor de porci din mediul rural este o prioritate a Auroritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA). Cresterea, sacrificarea porcilor in gospodaria taraneasca si comercializarea acestora nu va fi interzisa. ANSVSA transmite romanilor ca isi vor putea sacrifica fara probleme porcii inainte de Craciun, in propriile gospodarii. Mai multe>>

EFSA si Romania se implica pentru al patrulea an consecutiv in campania de stopare a Pestei Porcine Africane

23-05-2023 Porcine

EFSA si Romania se implica pentru al patrulea an consecutiv in campania de stopare a Pestei Porcine Africane

Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentara (EFSA) colaboreaza cu Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) si in anul 2023, in campania europeana de sprijinire a luptei impotriva pestei porcine africane (African Swine Fever/ASF). Mai multe>>

PPA in Romania: mai sunt active 47 focare de Pesta Porcina Africana

03-11-2022 Porcine

PPA in Romania: mai sunt active 47 focare de Pesta Porcina Africana

Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor - ANSVSA informeaza ca in data de 02.11.2022 mai sunt active 47 de focare PPA, dintre care 44 de focare la nivelul gospodariilor populatiei si 3 focare la nivelul exploatatiilor comerciale, dupa cum urmeza: Mai multe>>

Focar de pesta porcina africana la o ferma din jud. Timis

15-10-2022 Porcine

Focar de pesta porcina africana la o ferma din jud. Timis

In seara zilei de 11.10.2022 a fost confirmata prezenta virusului pestei pocine africane (PPA) intr-o ferma cu un efectiv de 39.191 de porcine, din localitatea Parta, judetul Timis, apartinand SC SMF Romania SRL. Imediat dupa notificarea suspiciunii de catre Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Timis, serviciile veterinare au intervenit de urgenta si au plasat ferma sub supraveghere oficiala. Mai multe>>

EFSA: Pesta Porcina Africana - Detectare, Prevenire, Raportare

01-08-2022 Porcine

EFSA: Pesta Porcina Africana - Detectare, Prevenire, Raportare

PPA este o boala devastatoare care afecteaza porcii domestici si salbatici. Virusul este inofensiv pentru oameni, dar provoaca perturbari socio-economice in multe tari. Uniunea Europeana (UE) este cel mai mare exportator de porcine si produse de porc din intreaga lume, cu peste 5 milioane de tone exportate anual, ceea ce face ca aceasta sa fie una dintre cele mai importante activitati economice din sectorul agricol din Europa. Mai multe>>

Ingrasarea timpurie pentru carne a purceilor

22-02-2022 Porcine

Ingrasarea timpurie pentru carne a purceilor

Ingrasarea timpurie se numeste astfel fiindca incepe la o varsta mica a porcilor, la un timp destul de scurt dupa intarcare. Acest sistem se mai cunoaste si si sub numele de ingrasare rapida, sau ingrasare pentru carne, deoarece porcii supusi acestui fel de ingrasare ating greutatea de sacrificare intr-un interval de timp scurt si produsul principal obtinut in urma sacrificarii lor este carnea cu putina grasime. Mai multe>>

Comtim lanseaza pe piata noi game de produse

04-01-2022 Porcine

Comtim lanseaza pe piata noi game de produse

In urma cu 17 ani, Smithfield Romania punea bazele, in zona de Vest a tarii, a ceea ce avea sa devina un model de business sustenabil in zootehnie si industrie alimentara. Prin brandul Comtim, cele mai inalte standarde din industrie in ceea ce priveste siguranta alimentara sunt aplicate pe intregul lant de productie, din ferma in furculita, oferind astfel consumatorilor produse din carne de porc de calitate superioara. Mai multe>>

Unele particularitati in furajarea porcilor

26-11-2021 Porcine

Unele particularitati in furajarea porcilor

Cunoscand importanta furajarii in cresterea porcinelor, facem o sinteza asupra unor aspecte legate de alimentatia porcinelor si cu unele referiri in utilizarea nutreturilor combinate. Ponderea de peste 65% a costurilor in producerea carnii de porc reprezinta contravaloarea hranei, in deosebi in varianta utilizarii nutreturilor combinate furnizate de fabrici specializate sau a celor realizate in ferme, din cereale macinate, cu adaos de concentrate proteino-vitamino-minerale. Mai multe>>

Pesta porcina africana: campanie extinsa in noi tari

03-08-2021 Porcine

Pesta porcina africana: campanie extinsa in noi tari

Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentelor isi intensifica eforturile pentru a opri raspandirea pestei porcine africane in Europa, prin extinderea campaniei #StopASF in alte noua tari. In vara anului 2020, Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentelor, a lansat in sud-estul Europei, o campanie majora care sa creasca gradul de constientizare pentru aceasta boala a porcilor. Mai multe>>

ANSVSA NU interzice cresterea porcilor in gospodarie

31-07-2021 Porcine

ANSVSA NU interzice cresterea porcilor in gospodarie

Ca urmare a informatiilor eronate aparute in presa, avand ca scop denaturarea situatiei reale, precizam urmatoarele: Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) NU interzice si NU limiteaza cresterea porcinelor in gospodariile populatiei din Romania. Mai multe>>

Pregatirea scroafelor in vederea fatarii

18-07-2021 Porcine

Pregatirea scroafelor in vederea fatarii

Pregatirea scroafelor gestante pentru fatare trebuie sa inceapa cam din luna a 3-a de gestatie, cand fetusii au o crestere mai intensa, dezvoltand scheletul si organele, necesitand mai multa hrana pe care o iau din sangele scroafei mame. In ultimele 10 zile dinaintea fatarii, scroafele devin foarte greoaie, deoarece purceii ajung aproape la greutatea pe care o au la data nasterii. Mai multe>>