Caravana “Alege Oaia!” ajunge la Arges

Caravana Alege Oaia ajunge la ArgesIn perioada 28-29 aprilie 2018, Campania nationala de informare si promovare “Alege Oaia!” sub coordonarea Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale va continua in judetul Arges. Evenimentul se va desfasura in cadrul Targului International de Echipamente si Utilaje Agricole AGRO PITESTI Editia a III-a, in incinta Complexului Comercial Jupiter City din Pitesti.


Evenimentul va avea loc timp de doua zile si are ca scop incurajarea consumului de carne si produse din carne de oaie.

Lansarea oficiala a campaniei va avea loc sambata 28 aprilie 2018, ora 11:00. Consumatorii vor putea degusta produse specifice, iar cei interesati vor putea sa isi procure carne si produse din carne de oaie.

Totodata, este de mentionat ca Targul AGRO PITESTI are loc in perioada 26-29 aprilie 2018 si se va desfasura pe o suprafata expozitionala de peste 8.000 mp, avand o diversitate de expozanti – de la echipamante si utilaje agricole de ultima generatie (tractoare, combine, etc), echipamente si accesorii (cantare, uleiuri, solutii moderne de cartografiere suprafete agricole) si pana la produse agroalimentare traditionale romanesti.

Camera de Comert Industrie si Agricultura Arges

    

Noutati

Error: No articles to display