Romania – TARA ANULUI la BIOFACH 2013

In fiecare an in luna Februarie are loc cel mai mare targ destinat produselor ecologice din lume, in Nuremberg, Germania.

 

 

 

 

 

 

 

Biofach se distinge prin vigoare, internationalitate si putere inovativa. In fiecare an BioFach are loc sub patronajul IFOAM (Federatia Internationala a Miscarilor din Agricultura Ecologica) si impreuna cu BÖLW (Federatia Germana a Industriei Alimentare Ecologice) ca organizatie nationala sustinatoare. Astfel, BioFach garanteaza inalta calitate constanta a produselor expuse prin criterii stricte de admitere. BioFach este prezent pe 5 continente cu propriile sale evenimente in Japonia, Statele Unite ale Americii, America de Sud, China si India.

Romania a participat pentru prima data cu pavilion national la Biofach in anul 2007. An de an suprafata pavilionului national a crescut, precum si numarul firmelor participante, designul general al Pavilionului Romaniei fiind mult imbunatatit, prezenta Romaniei la Biofach fiind una demna de o tara membra UE.

Dorinta ca Romania sa devina tară ANULUI a fost exprimata cu ocazia targului Biofach Nuremberg editia 201. Tara Anului în 2012 a fost India care pus la dispoziţie 1 milion de euro pentru organizarea evenimentelor programate.

Pentru anul 2013, Romania a fost invitata si Guvernul Romaniei a acceptat sa fie Tara Anului in cadrul celui mai mare eveniment internaitonal dedicat produselor ecologice.

Toate costurile de participare (inchiriere stand, transportul mostrelor, taxe de intrare, de participare, etc) sunt suportate de catre Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale urmand ca expozantii sa suporte doar costurile implicate de deplasarea propiilor reprezentanti (cazare, transport, alte cheltuieli proprii).

 

 

Pentru mai multe informatii:

Noutati

Error: No articles to display