Soiurile de mere Regal'in

mam 224104 361576 PressPhotosThumbPortrait-deNoile soiuri de mere REGAL'IN, din Franta, sunt rezultatul muncii pasionate efectuate de catre Arsene Maillard si sotia sa Laurence incepand din anii 1990, cu scopul de a da satisfactie consumatorilor, oferindu-le fructe care sa raspunda asteptarii lor.

 

 

 

 

 

 

 

000114349 75

 

Regalyou Cov si Regalstar cov sunt doua soiuri de mere, de culoare rosu-portocaliu atractiv, avand o forma placuta si un gust aromat, usor dulce. Pulpa fructelor este clara si crocanta, avand calitati bune de pastrare. Soiurile se coc in acelasi timp cu soi Fuji si se recolteaza la inceputul lunii octombrie. Dau productii mari, fara nici o fluctuatie bienal.

 

agro selection fruits la clau

Noile soiuri de mere reprezinta o extindere a conceptului de brand Regal'in care pana acum a inclus numai soiuri de piersici si nectarine. Arsene Maillard a lucrat mai mult de 10 ani la realizarea soiurilor de mere si testele de consum au demonstrat rezultate deosebite. Criteriul de selectie numarul unu alte tuturor soiurilor de mere, piersici si necatrine este gustul semi dulce.

Rich Harris, un cunoscut master chef, a vizitat plantatiile de meri, piersici si nectarine ale sotilor Maillard din sudul Frantei, pentru a-si satisface pofta cu fructele suculente si aromatice, de aici. El spune ca acestea sunt perfecte pentru a fi mancate singure, dar pot fi utilizate si in retete culinare.

 

Noutati

Error: No articles to display