Managementul educational in invatamantul agronomic

Reusita scolara si profesionala este unul din motivele esentiale pentru care adultii urmeaza scoala dupa incheierea invatamantului obligatoriu. Deoarece societatea actuala se remarca prin tendinta de crestere a calitatii capitalului uman, determina individul sa invete pe durata intregii vieti.

Managementul educational in invatamantul agronomic, ca suport de curs pentru studentii agronomi si pentru cadrele didactice isi propune sa familiarizeze pe acestia cu problematica de specialitate a acestui segment important din stiintele educatiei.

Managerii din domeniul educational agronomic atat ca profesori manageri ai clasei de elevi, cat si ca manageri de scoala sau de proiect educational, trebuie sa fie in masura sa identifice problematica de baza a managementul educational ca disciplina stiintifica si sa stapaneasca elementele necesare aplicarii in practica a cunostintelor teoretice insusite.

In urma parcurgerii acestei carti cursantii agronomi vor putea sa opereze cu termenii si conceptele specifice managementului educational, analizand elementele de baza ale comunicarii educationale. Managerilor de scoli li se prezinta modalitati de identificare a competentelor educationale ale personalului didactic implicat in procesul educational.

Cartea ofera posibilitatea specialistilor agronomi sa surprinda elemente specifice proiectelor educationale agronomice, prezentandu-le modele concrete de realizare a acestora.

 


Detalii carte:
Autor:     Carmen Olguta Brezuleanu
Editura:    Alfa
An aparitie:    2008
Nr. pagini:     245 pagini
Colectia:    Bios
ISBN:    9789738953512

 

Cartea "Managementul educational in invatamantul agronomic" este disponibila la:

www.librarie.net     >  Click aici pentru mai multe informatii ...

  

Noutati

Error: No articles to display